Vali Sezer, Muhtarlar İle Görüşme Yaptı

Edirne Valisi Yunus Sezer mahalle muhtarları koordinasyon toplantısına muhtarlarla bir araya geldi.

Mahalle muhtarları koordinasyon toplantısında mahalle muhtarları ile bir araya gelen Vali Sezer, mahallelerin ihtiyaçlarını ve vatandaşın taleplerini görüştü. Söz konusu toplantının gerçekleşmesinin ardından valiliğin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile bilgi verildi.

Edirne Valiliği Muhtarlar Toplantısı

Edirne Valiliği’nde gerçekleşen toplantının ardından valiliğin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile bilgi verildi. Vatandaşların ihtiyaçlarına dair gerçekleşen görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada:

‘’Gerçekleştirilen Mahalle Muhtarları Koordinasyon Toplantısında, mahallelerimizin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın talepleri görüşülüp değerlendirildi. Eğitimle alakalı tüm okullardaki ihtiyaçların karşılandığını belirten Vali Sezer, okul çevrelerinde güvenlik önlemlerinin arttırıldığını belirtti. Özellikle gençlerin spora yönlendirilmesi noktasında ise tüm çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Vali Sezer, Edirne’yi Balkanlar’ın Spor Merkezi haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti’’ denildi.

Edirne Haberleri