Yeni yapılan yol bozuluyor

Edirne Belediyesi tarafından Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinin alt tarafında yapılan yeni yol, kısa süre içinde büyük aşınmaya uğradı. Çok sayıda çukur açılan yol, böyle giderse kullanılamaz hale gelecek.Edirne Belediyesi...

Edirne Belediyesi tarafından Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinin alt tarafında yapılan yeni yol, kısa süre içinde büyük aşınmaya uğradı. Çok sayıda çukur açılan yol, böyle giderse kullanılamaz hale gelecek.

Edirne Belediyesi tarafından, yaklaşık beş hafta önce asfalt ve yol çizgi çalışmalarının tamamlanmasıyla kullanıma açılan Devlet Hastanesi altında İbrahim Zagra Caddesindeki üç şeritli yol, kısa süre içinde bozulmaya başladı. Henüz yoğun bir trafiğe sahip olmayan yol üzerinde çok sayıda çukur açılırken, özellikle rögar kapaklarının etrafında büyük bozulmaların meydana geldiği görülüyor. Bir kısmında çökme dahi meydana gelen yolun, bu gidişle yakın zamanda kullanılamaz hale geleceği düşünülüyor. Henüz kullanıma açılmasının üzerinden çok uzun zaman geçmeyen yolda bu durumların meydana gelmesi, planlamaların tam olarak yapılmamış olabileceği veya malzemenin yeterli kalitede olmayabileceği ihtimallerini akla getiriyor.

Belediye tarafından yapılan yolun yağmur sonrasındaki haline ilişkin fotoğrafları Edirne Jet Haber'e ileten bir vatandaş, "Yeni yapılan hastane yolunun ilk yağıştaki hali, yazık bu milletin parasına." yorumunda bulundu.

Edirne Haberleri