Başkan Helvacıoğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Cumhuriyetin bugüne en büyük emanet olduğuna ifade eden Helvacıoğlu geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte istiklal ve...

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Cumhuriyetin bugüne en büyük emanet olduğuna ifade eden Helvacıoğlu geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte istiklal ve istikbali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını belirtti.

Türk milletinin nice fedakarlıkları ve kahramanlıkları ile dolu istiklal mücadelesi sonunda elde ettiği zaferi Cumhuriyetle taçlandırdığı 29 Ekim Türk milletinin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının en büyük örneği olduğunu vurgulayan Helvacıoğlu, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet, kahramanlıklarla dolu büyük bir mücadelenin ardından destansı bir bağımsızlık zaferi kazanan atalarımızın bize en büyük emanetidir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyet, hiç şüphesiz, geleceğimiz adına en önemli teminatımız, hepimizin yol göstericisidir. Bizler, Cumhuriyet’in yol göstericiliğinde hiçbir insanımızı ötekileştirmeden, ayrımsız şehrimize ve insanımıza en iyi şekilde hizmet edebilmek için gündüz gece demeden canla başla çalışıyoruz.

Bilimde, teknolojide, tasarımda, sporda, kültür ve sanatta, hayatın her alanında her geçen gün daha da ön plana çıkan şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyor; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı kutluyorum."

Edirne'nin İlçeleri Haberleri