Dijital Trakya İstişare Toplantısı Yapıldı

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, bir tesiste gerçekleştirilen toplantıda, dijital dönemin her sektöre katkısı olduğu bir döneme girdiklerini ifade etti.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin içinden çıkan ve siyaset...

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, bir tesiste gerçekleştirilen toplantıda, dijital dönemin her sektöre katkısı olduğu bir döneme girdiklerini ifade etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin içinden çıkan ve siyaset yapan biri olmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade eden Başkan Helvacıoğlu, "Bu işe oda ve borsalarımızın haricinde Trakya'daki belediyelerimizin de katkı vermesi gerektiğini düşünüyorum. Belediyelerimiz de oda borsa, esnaf ve işletmecilerinin yanında olmalılar. Keşan'dan tüm Trakya'daki belediyelere seslenmek istiyorum. Dijital Trakya’ya sahip çıkalım. Bu projenin geleceği ve altyapısı var. Bu proje ile kirasız, elektrik ve su masrafsız köşe başı, metrekaresi sonsuz dükkan veriyoruz herkese. Böyle bir fırsat bir daha gelmez." şeklinde konuştu.

Trakya olarak Türkiye'ye önder ve örnek olmak istediklerinin altını çizen Başkan Helvacıoğlu, çok kıymetli bir coğrafyada bulundukları Trakya'nın girişimcisinin, insanının, yaşlısı ve gencinin çok değerli ve önemli olduğunu ifade etti.

Edirne'nin İlçeleri Haberleri