Keşan'da Korkunç Olay! Genç Kadın Taksicinin Üzerine Düştü

Edirne Keşan'da 5’inci kattaki evinin balkonunda dengesini kaybeden 19 yaşındaki G.A. isimli kadın, kendisini yakalamak isteyen taksi şoförü B.D.’nin üzerine düştü. Yaralanan G.A. ve B.D., hastaneye kaldırıldı.Keşan ilçesine...

Edirne Keşan'da 5’inci kattaki evinin balkonunda dengesini kaybeden 19 yaşındaki G.A. isimli kadın, kendisini yakalamak isteyen taksi şoförü B.D.’nin üzerine düştü. Yaralanan G.A. ve B.D., hastaneye kaldırıldı.

Keşan ilçesine bağlı İspat Cami Mahallesi Şehit Halil Paçaman Sokak Çamlıkent Sitesi’nde yer alan bir apartmanın 5’inci katında ikamet eden G.A. isimli kadın, kendisini evden alması için taksici B.D.’yi aradı. B.D., apartmanın önüne geldi. Alkollü olduğu iddia eden G.A., balkona çıkıp, hemen aşağıya ineceğini dile getirdi. Bu sırada B.D., dengesini kaybetti. B.D., aşağıya doğru hızla düşen G.A.’yı yakalamaya çalıştı. Ancak G.A., B.D.’nin üzerine düştü.

Haber verilmesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan G.A. ve B.D., ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sol bacağı kırılan taksi şoförü B.D., tedaviye alınırken, vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar ve iç kanama geçirdiği belirlenen G.A. ise ilk müdahalesinden sonra Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Edirne'nin İlçeleri Haberleri