Keşan'da Yaklaşık 8 Bin Kişiye Sosyal Destek Verildi

Keşan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla çok sayıda kesime yönelik projeler üretildi, vatandaşların sosyal yaşamına katkı sağladı.Açıklamada...

Keşan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla çok sayıda kesime yönelik projeler üretildi, vatandaşların sosyal yaşamına katkı sağladı.

Açıklamada görüşleri belirtilen Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, büyük bir aile anlayışıyla Keşan'da her zaman ihtiyacı olanlarında yanında olduklarını ifade etti.

34 Bin 865 TL Destek Sağlandı

"Hoş Geldin Bebek", "Asker Destek Paketi" ve daha çok sayıda sosyal projenin yanında 3 bin 147 kişiye 1 milyon 659 bin 900 lira nakdi yardım sağladıklarını belirten Akdemir, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Büyük bir aile olduğumuz anlayışı ile ilçemizde kimin neye ihtiyacı varsa yanındayız. Geride bıraktığımız 2022'deki tüm desteklerimizle vatandaşımızın yanında olmaya büyük özen gösterdik. Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında 240 aileyi ziyaret ettik. Asker aile yardımı kapsamında geçen yıl ailelerimize 34 bin 865 lira destekte bulunduk.

Sosyal paylaşım mağazamız eliyle ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda, kıyafet, ayakkabı, mobilya, televizyon koltuk takımı ve ev eşyalarının karşılanmasında köprü görevi gördük. Engelli vatandaşlarımızın akülü ve tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşıladık. Vatandaşlarımızın mutlu gününde de acı gününde de her zaman yanında olduk."

Edirne'nin İlçeleri Haberleri