Keşan'da Yaya Geçidi Çizgisi Kırmızıya Boyandı

Edirne Keşan'da İçişleri Bakanlığının başlattığı, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Elimizde bayraklarla yaya geçitlerinde buluşuyoruz' projesi çerçevesinde 'Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu' etkinliğinde...

Edirne Keşan'da İçişleri Bakanlığının başlattığı, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Elimizde bayraklarla yaya geçitlerinde buluşuyoruz' projesi çerçevesinde 'Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu' etkinliğinde yaya geçidi çizgisi kırmızı renge boyandı.

Anafartalar İlkokulu önündeki Anafartalar Caddesi'nde yapılan etkinliğe Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Kaymakam Vekili Ömer Sevgili, daire amirleri ve öğrenciler katılım gösterdi.

Etkinlik çerçevesinde yaya önceliğine dikkat çekmek için yaya geçidi çizgisi kırmızıya boyandı. Vali Kırbıyık, daha sonra öğrenciler ile beraber sürücülere broşür dağıtıldı.

Edirne'nin İlçeleri Haberleri