Kimse Bu Olayın Sonunu Dinleyemiyor! 'Oradaki Hiç Kimsenin Yüzü Yoktu!'

Türkiye'nin pek çok il ve köylerinde anlatılan çok fazla hikaye var. Bu hikayelerden birinin de Keşan'da yaşandığı halk tarafından biliniyor. İşte Edirne'de birçok evde anlatılan o hikayenin detayları...Keşan ilçesinde yaşandığı...

Türkiye'nin pek çok il ve köylerinde anlatılan çok fazla hikaye var. Bu hikayelerden birinin de Keşan'da yaşandığı halk tarafından biliniyor. İşte Edirne'de birçok evde anlatılan o hikayenin detayları...

Keşan ilçesinde yaşandığı belirtilen bir olay, duyanların tüylerini ürpertiyor. Gece ormanın içerisine giren 2 genç, ormanda karşılaştıkları varlıklar nedeni ile büyük bir korku yaşadı. Gençlerden biri ters yatar halde, diğeri de gözleri açık şekilde bulundu. Olayın ardından ifadelerine başvurulan gençler, "Onları gördük, yüzleri yoktu" şeklinde konuştu.

Hikaye, Keşan'a bağlı bir köyde yaşanıyor. Bundan 20 sene önce arkadaşı ile beraber ormana yürüyüşe giden iki arkadaş, o gece evlerine geri dönmediler. Aileleri çocukların başlarına ne geldiğini merak etti ve köylülerin yardımı ile çocukları aramaya başladı. Orman yolunda iki genci de baygın halde bulan köylüler durumu jandarmaya haber verdi. Çocuklardan biri yerde ters yatıyor diğeri ise gözleri açık bir şekilde bir şeyler mırıldanıyordu.

6 Ay Konuşamadı

Cinneti Alem'deki bilgiye göre jandarma yaşanılan olayı araştırmak için inceleme başlattı. Çocukların ikisi de tedavi görmek için ilçedeki ruh ve sinir hastanesine gönderildi. 6 ay konuşamayan ve sonrasında hastaneden taburcu olan, ters yatar halde bulunan genç o geceyi şu ifadelerle anlattı:

"Evden uzaklaşarak, kimsenin bizi göremeyeceği bir yere orman yoluna gittik. Saat gece 1'i gösteriyordu. Birden ağaçların arkasından doğru derinden bir ses duymaya başladık. Duyduğumuz sesin daha sonrasında ezan sesi olduğunu fark etik.

İkimiz birden birbirimize baktık ve konuşamadık. Ezanı bir çocuk okuyordu. İstemsizce ormanın içine doğru yürüdük fakat oraya niçin gittiğimizi bilmiyorduk. Gördüğüm manzaradan sonra arkadaşım Ali yere yattı ve dualar okumaya başladı.

Oradaki Hiç Kimsenin Yüzü Yoktu

Beyaz giyimli 9-10 kadın, ormanın içinde namaza durmuşlardı. Başlarındaysa bir çocuk onların karşısında ezan okuyordu. Oradaki hiç kimsenin yüzü yoktu. Yüz yerleri sanki deriyle kaplanmış gibiydi. Yere yatan arkadaşım alinin bir süre sonra bayıldığını fark ettim. Namaz kılan kadınlardan biri arkasını dönerek bana Arapça kelimeler söyledi. O an başım döndü ve bütün ağaçlar üzerime geldi. Sonrasını hatırlamıyorum. İşin esrarengiz yanı ise, Ali o geceyi evde geçirdiğini hatırlıyor. Bu yaşanılan olaylardan hiç haberi olmamış."

Edirne'nin İlçeleri Haberleri