1.000 TL Kış Desteği Veriliyor! Sosyal Destekten Faydalanabilirsiniz

Belediyeler tarafından dar gelirli vatandaşlara destek olmak amacıyla çeşitli projeler geliştiriyor. Bu destek projelerine ilişkin kamuoyuna bilgi sunulurken, çok sayıda vatandaş da güncel gelişmeleri yakından takip ediyor.İBB'den...

Belediyeler tarafından dar gelirli vatandaşlara destek olmak amacıyla çeşitli projeler geliştiriyor. Bu destek projelerine ilişkin kamuoyuna bilgi sunulurken, çok sayıda vatandaş da güncel gelişmeleri yakından takip ediyor.

İBB'den Kış Desteği

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden destek sağlanan 76.400 aileye 1000 TL kara kış desteği verileceğini ifade etti. Söz konusu desteğe ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulunan Ekrem İmamoğlu ”İBB olarak sosyal destek sağladığımız 76.400 aileye 1000 TL’lik kara kış desteği sağlama kararı aldık. Kış koşullarında vatandaşlarımızın bütçelerine bir nebze katkı sağlaması dileğiyle.” sözlerine yer verdi.

Sosyal destek sağlanan ailelere, 1000 TL’lik kara kış desteği verileceğini ifade eden İmamoğlu, vatandaşların da destek sağlayabileceğini kaydetti. İhtiyaç sahibi ailelere destek sağlamak isteyen kişiler, Askıda Fatura projesi üzerinden desteklerini iletebiliyor. Gelecek süreçte, farklı illerdeki belediyelerden de destek ödemelerine dair kamuoyuna bilgi verilmesi birçok kişi tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Ekonomi Haberleri