1000 TL Bonus İçin Son 6 Gün! Garanti Bankası Şubesine Bile Gitmeye Gerek Yok

Garanti Bankası, mayıs ayında da kampanyalarında dair bilgi verirken, 1 Mart'ta başlayan ve 12 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan Yakınını Davet Et Kampanyası pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu çerçevede, Yakınını...

Garanti Bankası, mayıs ayında da kampanyalarında dair bilgi verirken, 1 Mart'ta başlayan ve 12 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan Yakınını Davet Et Kampanyası pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu çerçevede, Yakınını Davet Et Kampanyası'ndan kimlerin yararlanabileceği, kampanyaya nasıl katılım sağlanacağı ve kampanyanın detayları araştırılıyor.

Yakınını Davet Et Kampanyası

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, 1 Mart ile 12 Mayıs tarihleri arasında, yakınlarını Mobil'den Garanti Bankası müşterisi olması için davet eden kişiler, 1.000 TL'ye varan bonus fırsatından yararlanabilecekler.

Garanti Bankası 1000 TL Bonus

Yakınını Davet Et Kampanyası ile Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olan Garanti Bankası müşterileri, davet ettiği ve kampanya sürecinde mobilden Garanti Bankası müşterisi olan her yakını için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan bonus alabilecekler. Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et adımı ile promosyon kodu oluşturulabilecek.

Garanti Bankası Kampanya Mayıs 2023

Garanti Bankası, Yakınını Davet Et Kampanyası'nın yanı sıra diğer fırsatlar ile ilgili de açıklamada bulunmaya devam ediyor. Garanti Bankası'nın güncel kampanyalarına ve kampanyaların ayrıntılarına ulaşmak isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri