12.050 TL Promosyon Müjdesi! Ödemeler Hesaplara Yatacak

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon verilirken, çalışanların gözü kulağı kurumlardan gelecek açıklamalara çevrildi. Maaş...

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon verilirken, çalışanların gözü kulağı kurumlardan gelecek açıklamalara çevrildi. Maaş promosyonları için bankalar işe görüşmeler sürerken, söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşma sağlanması durumunda, belediyeler, bakanlıklar, sendikalar, üniversiteler, müdürlükler ve çeşitli kurumlar kamuoyuna bilgi veriyorlar.

Promosyon 12.050 TL Anlaşması

Yeşilova Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü'nün promosyon anlaşmasına dair yaptığı açıklamaya göre, 12.050 TL için imzalar atıldı. Konuya ilişkin sosyal medyadan yapılan paylaşımda ”İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarımızın 3 yıl boyunca maaş, ekders vb. ödemelerini kapsayan “Maaş Protokol” anlaşmamız peşin olarak ödemek suretiyle 12.050 TL karşılığında Türkiye İş Bankası Burdur Şubesi ile imzalandı. Yapıcı yaklaşımlarından dolayı Türkiye İş Bankası Burdur Şubesi Müdürü Sayın İlker ATEŞ’e ve şube personellerimize teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Maaş Promosyonu 2023

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanların maaş promosyonları için bankalarla mutabakat sağlandıkça önümüzdeki süreçte yeni duyurular yayınlanabilir.

Ekonomi Haberleri