125.000 TL ödemeye başlandı! Emekliler bayram edecek!

Bankanın haberi duyurmasının ardından sosyal medyada emekliler bu durumu sevinçle karşıladılar. Son dönemde birçok banka tarafından sunulan uygun paketler sayesinde özellikle dar gelirli vatandaşlar ihtiyaçlarını daha kolay karşılar...

Bankanın haberi duyurmasının ardından sosyal medyada emekliler bu durumu sevinçle karşıladılar. Son dönemde birçok banka tarafından sunulan uygun paketler sayesinde özellikle dar gelirli vatandaşlar ihtiyaçlarını daha kolay karşılar hale geldiler. Önümüzde ki dönemlerde kamu bankalarında da güzel haberler geleceğine dair dedikodular sosyal medyada dolaşmaya başladı bile.

https://edirnejethaber.com/cuzdaninda-is-bankasi-karti-olanlar-gobek-atiyor-400-tl-veriliyor/

Kredi Birçok İmkanla Geliyor

Vakıfbankasının duyurduğu bu çok özel kredinin detayları yavaş yavaş sosyal medyaya düşmeye başladı. Gelen haberlere göre kredinin vadesi oldukça uzun tutulacak. Yaklaşık 36 aya kadar vade imkânı sağlanacağı sosyal medyada ki bilgiler arasında yer alıyor. (edirnejethaber.com) Yine kredinin faiz oranlarının da birçok bankaya göre düşük olacağı konuşulmakta. 1,55 düşük faiz oranlarıyla emekliler kredilerini kullanabilecekler.

Ayrıca isteyenler kredi ödemesinde erteleme alabilecekler. Ertelemenin ise 3 ay olabileceği ilk bilgiler arasında bulunuyor. Bu bilgilere göre baktığımızda 80.000 TL kredi çeken bir emekli aylık 3.000 TL civarında ödemelerle borcunu kapatabilecek. Böylece tam da talebinize uygun bir şekilde kredi çekebilmeniz noktasında karşınıza birden fazla seçeneğin çıkacağını rahatlıkla ifade etmek mümkün olmaktadır.

Krediye Başvurmak Çok Kolay

Emekliler için sunulmuş olan kredinin imkanlarını beğendiyseniz ve başvuruda bulunmak istiyorsanız Vakıfbankasının imkanları oldukça gelişmiş olduğundan birçok şekilde kredinizi alabilirsiniz. İsteseniz internet bankacılığı üzerinden ya da mobil bankacılığı kullanarak kısa mesaj ile kredi talebinizi iletebilirsiniz. Fakat bu imkanları kullanabilmek için bankanın müşterisi olmanız gereklidir.

Eğer bankanın müşterisi değilseniz en yakın şubeye gidip müşteri temsilcilerinden yardım alarak da krediyi alma imkânınız bulunmaktadır. Genelde 3 gün içerisinde banka müracaatları değerlendirip kısa mesajla cevap iletmektedir. Fakat kredi notunuz iyi değilse banka ek taleplerde de bulunabilmektedir.

https://edirnejethaber.com/69-yas-altinda-banka-karti-olanlara-mujde-bedava-verilecek/

Ekonomi Haberleri