1500 TL Almak İsteyenler Başvursun! Eğitim Yardımı Başvuruları Başladı

Farklı kademede eğitim gören öğrencilere sağlanacak olan eğitim desteklerine ilişkin ekim ayında da yeni açıklamalar yapılmaya devam ediyor.

Eylül ayının ortaları itibariyle ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ülke genelinde ders zilinin çalmasıyla birlikte 2023-2024 eğitim öğretim dönemine başladı. Farklı kademede eğitim gören öğrencilere destek sağlayacak destekler için eylül ayının ilk gününden itibaren belediyeler desteklerin detaylarına dair bilgilendirme metinleri yayınlarken, üniversitelerde yeni akademik dönemin başlamasıyla birlikte üniversite öğrencilerine sunulacak yardımlar da merak ediliyor. Belediyeler de resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunuyorlar.

Eğitim Yardımı 2023-2024

2023-2024 akademik döneminde üniversite eğitimi gören öğrencilere sağlanacak desteklere dair peş peşe duyurular geliyor. Bu kapsamda 1500 TL tutarında eğitim desteğinin Yüreğir Belediyesi tarafından sağlanacağı duyuruldu. Söz konusu eğitim desteği için başvurular 3 Ekim tarihinde başladı ve 30 Ekim'e kadar devam edecek. Kendisinin ve ailesinin Yüreğir’de ikamet ediyor olması ve 2023 yılında dört yıllık lisans eğitimine yerleşmiş olması başvuru için aranan şartlar arasında yer alıyor. Söz konusu eğitim desteğine ve farklı belediyelerin projelerine dair detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler, belediyelerin resmi internet sitelerini ya da sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri