18 Bin 888 TL Promosyon Müjdesi! Promosyon Anlaşmasına İmzalar Atıldı

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon verilirken, çalışanların maaş promosyonları da merak ediliyor. Maaş promosyonları için...

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon verilirken, çalışanların maaş promosyonları da merak ediliyor. Maaş promosyonları için bankalar işe görüşmeler sürerken, söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşma sağlandıkça bakanlıklar, belediyeler, sendikalar, üniversiteler, müdürlükler ve çeşitli kurumlar kamuoyuna bilgi veriliyor.

Promosyon 18.888 TL Müjdesi

Elazığ Defterdarlığı'nın maaş promosyonu anlaşmasına göre, 18.888,89 TL verilecek. Konuya ilişkin sosyal medya paylaşımında ”Komisyonumuzca alınan promosyon ihalesinin iptal kararı sonucunda, Bakanlığımız ile Vakıfbank arasında imzalanan maaş promosyon protokolüne, kurumumuzun da dâhil olunması yönünde görüşmeler başlatılmış ve bu görüşmeler olumlu sonuçlanarak Vakıfbank ile protokol sözleşmesi imzalanmıştır. 15.06.2023 – 14.04.2026 tarihlerini kapsayan (34 ay) protokol kapsamında, personel başına 18.888,89 TL ödeme yapılacaktır. Yapılan protokolün hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Promosyon Duyuruları Yayınlanıyor

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanların maaş promosyonları için görüşmeler devam ediyor. İlerleyen süreçte, promosyon anlaşmaları ile ilgili yeni açıklamalar gelebilir.

Ekonomi Haberleri