18 Bin TL Promosyon Anlaşması! Resmi Açıklama Geldi

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanların gözü kulağı kurumlardan gelecek açıklamalara çevrildi. Maaş promosyonlarına dair bankalarla görüşmeler sürerken, mutabakata varılması durumunda duyurular...

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanların gözü kulağı kurumlardan gelecek açıklamalara çevrildi. Maaş promosyonlarına dair bankalarla görüşmeler sürerken, mutabakata varılması durumunda duyurular yayınlanıyor. Bu çerçevede, bakanlıklardan, müdürlüklerden, sendikalardan, üniversitelerden, belediyelerden ve çeşitli kurumlardan gelecek açıklamalar çalışanlar tarafından yakından takip ediliyor.

18.000 TL Promosyon Müjdesi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın açıklamasına göre, 18.000 TL maaş promosyonu için banka ile anlaşma sağlandı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ”Banka Maaş Promosyon Sözleşmesini imzaladık. Kadrolu ve Sözleşmeli tüm mesai arkadaşlarımızın hesaplarına 18 bin lira maaş promosyonu yatırılacak. Emeğinizi korumak boynumuzun borcu. Hayırlı ve bereketli olsun.” ifadelerine yer verdi.

Promosyon Açıklamaları Geliyor

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon verilirken, çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile görüşmeler gerçekleştiriliyor. Önümüzdeki süreçte, promosyon ödemelerine dair yeni açıklamalar gelebilir.

Ekonomi Haberleri