2-8 Şubat TOKİ Kura Çekimi Takvimi Açıklandı! İlk Evim İlk İş Yerim Projesi Çekimleri Devam Ediyor

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuru yaptı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde başvuruların tamamlanmasından...

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuru yaptı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde başvuruların tamamlanmasından sonra kura çekimleri yapılırken, her bir farklı gün farklı bir şehrin kura çekimi tamamlanıyor. Gelecek günlerde hangi illerin kurasının çekileceği ve kura çekiminin detayları da çok sayıda kişi tarafından merak ediliyor.

TOKİ 2-8 Şubat Kura Çekimi

2-8 Şubat tarihleri arasında kura çekimi yapılacak iller belirlendi. Kura çekilecek iller şöyle:

1-3 Şubat Manisa 4 bin 94 konut

4 Şubat Uşak 1050 konut

5-6 Şubat Kütahya 2 bin 280 konut

7-8 Şubat Afyonkarahisar 3 bin 125 konut

TOKİ Kura Çekimi Sonuçları Sorgulama

Kura çekimlerinin tamamlanmasından sonra, TOKİ’nin resmi internet sitesinden sonuçlara ulaşılabilir.

İstanbul TOKİ Kura Çekimi Ne Zaman?

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için İstanbul kurasının ne zaman çekileceği de vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. İstanbul kurasının ne zaman çekileceğine ilişkin ise henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

TOKİ Kura Çekimi Canlı Yayın

TOKİ kura çekimleri, toki.tv ve TOKİ’nin resmi Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanıyor. Kura çekimlerini canlı olarak takip etmek isteyen vatandaşlar, bu adreslere ziyarette bulunabilir.

Ekonomi Haberleri