2023 Doktor Maaşları! Doktor Maaşı Ne Kadar?

Emekli ve memur maaşları geçtiğimiz haftalarda belli oldu. Memur maaşlarına yüzde 30 zam yapılacağının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından, farklı meslek gruplarının maaşları için hesaplamalar...

Emekli ve memur maaşları geçtiğimiz haftalarda belli oldu. Memur maaşlarına yüzde 30 zam yapılacağının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından, farklı meslek gruplarının maaşları için hesaplamalar hız kazandı. Bu kapsamda, doktor maaşlarının ne kadar olacağı merak ediliyor.

2023 Uzman Doktor Maaşı Ne Kadar?

Memur maaşlarına yüzde 30 oranında zam yapıldı. Söz konusu zam ile birlikte, uzman doktor 1/4 maaşı 24 bin 509 TL olacak.

En Düşük Memur Maaşı 2023

Yüzde 30 zam ile memur maaşları hesaplanırken, en düşük memur maaşının ne kadar olduğu da araştırılıyor. Yüzde 30 zam sonrası en düşük memur maaşı 11.848 TL seviyesine yükseldi.

En Düşük Emekli Maaşı

Emekli maaşlarına, memur maaşlarına olduğu gibi yüzde 30 oranında zam yapılırken, en düşük emekli maaşına daha fazla zam yapıldı. Söz konusu zam ile birlikte, önceki yıl 3.500 TL olan en düşük emekli maaşı 5.500 TL'ye çıktı.

Ekonomi Haberleri