2023 Emekli Bayram İkramiyesi! Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Emekli ve memur maaşlarına yüzde 30 oranında zam yapıldı. Maaş zamlarının açıklanması ile birlikte, emeklilere bayram öncesinde verilen ikramiyelerde artış yapılıp yapılmayacağı araştırılıyor. Ayrıca, söz konusu ikramiyelerin...

Emekli ve memur maaşlarına yüzde 30 oranında zam yapıldı. Maaş zamlarının açıklanması ile birlikte, emeklilere bayram öncesinde verilen ikramiyelerde artış yapılıp yapılmayacağı araştırılıyor. Ayrıca, söz konusu ikramiyelerin ne zaman verildiği ve geçen yıl sağlanan ödeme tutarı da merak ediliyor.

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar Olacak?

Emeklilere, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi 1.100 TL olmak üzere toplamda 2.200 TL ikramiye ödemesi yapılıyor. Söz konusu ikramiyelerde artış yapılıp yapmayacağına ilişkin henüz resmi açıklama gelmedi. Eğer maaşlarda olduğu gibi ikramiyelerde de yüzde 30 artış sağlanırsa, bayram ikramiyesi 1.430 TL seviyesine yükselecek ve yıl içinde toplam 2.860 TL ödeme yapılmış olacak.

Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihi

Bayram ikramiyesinin tutarının yanı sıra, söz konusu ödemenin ne zaman emeklilerin banka hesapların aktarılacağı da araştırılıyor. Bayram ikramiyeleri, Ramazan ve Kurban Bayramı'nın yaklaşık bir hafta öncesinde hesaplara aktarılıyor.

Ekonomi Haberleri