2023 Emekli Bayram İkramiyesi! Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar Olacak?

Milyonlarca emeklinin, asgari ücretlinin ve memurun maaş zammı geçtiğimiz haftalarda netlik kazandı. Maaş zamlarının belli olması ile birlikte, çeşitli ödemeler ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu çerçevede Ramazan ve...

Milyonlarca emeklinin, asgari ücretlinin ve memurun maaş zammı geçtiğimiz haftalarda netlik kazandı. Maaş zamlarının belli olması ile birlikte, çeşitli ödemeler ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu çerçevede Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ne kadar promosyon verileceği ve söz konusu ikramiyelerinin detayları merak ediliyor.

2023 Bayram İkramiyesi Ne Kadar Olacak?

Emeklilere, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ikramiye ödeme yapılıyor. Geçen yıl her iki bayram öncesinde 1.100 TL verilmiş ve toplamda 2.200 TL ödeme yapılmıştı. Bu kapsamda, 2023 yılında ikramiyelerin ne kadar olacağı araştırılıyor. Bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı henüz belli olmadı. Eğer maaşlarda olduğu gibi yüzde 30 zam gerçekleşirse, emekli bayram ikramiyesi 1.430 TL seviyesine yükselecek.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek?

Bayram ikramiyeleri, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin banka hesaplarına yatıyor. Söz konusu ikramiyelerin, Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan yaklaşık bir hafta önce maaş hesaplarına aktarılması bekleniyor.

Ekonomi Haberleri