2023 Emekli Bayram İkramiyesi İçin Rakam Verildi! Emekli İkramiyesi Alacaklar Dikkat

Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ikramiye ödeniyor. Bayram ikramiyeleri emeklilerin hesaplarına yatırılırken, Ramazan Bayramı ikramiyesi ile ilgili araştırmalar da devam ediyor. Bu kapsamda, bayram ikramiyesine zam yapılıp...

Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ikramiye ödeniyor. Bayram ikramiyeleri emeklilerin hesaplarına yatırılırken, Ramazan Bayramı ikramiyesi ile ilgili araştırmalar da devam ediyor. Bu kapsamda, bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Bayram ikramiyesi kapsamında, önceki sene emeklilerin hesaplarına 1.100 TL yattı. Her iki bayram öncesinde verilen ikramiyeyle beraber, toplamda 2.200 TL ödendi.

2023 Bayram İkramiyesi

Çok sayıda vatandaş tarafından büyük bir merakla beklenen bayram ikramiyesine zam gelip gelmeyeceğine yönelik henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak farklı zam oranlarıyla hesaplama yapıldı. Eğer emekli maaşlarında olduğu gibi bayram ikramiyelerinde de yüzde 30 oranında zam yapılırsa, bayram ikramiyesi 1430 TL olacak.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Bayram ikramiyesi, Ramazan ve Kurban Bayramı’ndan bir hafta kadar önce hesaplara yatırılıyor. Bu sene de Ramazan ve Kurban Bayramı’ndan bir hafta önce ikramiyelerin emeklilere ödenmesi bekleniyor.

Ekonomi Haberleri