250.000 TL Geri Ödemesiz Veriliyor! Başvurular Sürüyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilerin maddi yüklerini azaltmak ve tarımsal üretimi artırmak için farklı destek ödemeleri sağlıyor. Tarımsal destek ödemeleri çiftçilerin hesaplarına yatarken, desteklere dair araştırmalar...

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilerin maddi yüklerini azaltmak ve tarımsal üretimi artırmak için farklı destek ödemeleri sağlıyor. Tarımsal destek ödemeleri çiftçilerin hesaplarına yatarken, desteklere dair araştırmalar da devam ediyor. Söz konusu destekler sürerken, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi’nin detayları merak ediliyor.

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi ile kırsalda yaşayan/yaşamayı taahhüt veren tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri alanlarında eğitim veren üniversitelerin fakülte ve meslek yüksekokulları ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tarım, hayvan yetiştiriciliği ve sağlığı, laboratuvar hizmetleri ve gıda teknolojisi alanlarında eğitim veren lise ve dengi okullardan mezun kişilere bitkisel üretim, hayvancılık, gıda ve su ürünleri sektörlerinde uygulayacakları projeler için 250.000 TL’ye kadar hibe sağlanacak.

Hibe Desteği Başvurusu Ne Zaman Kadar Sürecek?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilecek hibe desteğinden faydalanmak isteyenler, 8 Mayıs 2023'e kadar başvuru yapabilirler. Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi ve diğer ödemelerle alakalı ayrıntılı bilgilere Tarım ve Orman Bakanlığı’nın resmi internet sitesinden detaylı bilgilere ulaşılabilir.

Ekonomi Haberleri