31 Mayıs'a Kadar Hemen Başvuru Yapılabilir! Garanti Bankası 1000 TL Bonus Dağıtıyor

Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA'lı olan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan müşterilere yönelik mayıs ayı itibariyle kampanya başlatan Garanti Bankası, 1.000 TL bonus vermeye devam...

Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA'lı olan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan müşterilere yönelik mayıs ayı itibariyle kampanya başlatan Garanti Bankası, 1.000 TL bonus vermeye devam ediyor. 31 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanya ile ilgili araştırmalar sürerken, fırsattan nasıl yararlanılacağı ve bonusun kimlere verileceği belli oldu.

Garanti Bankası Müşteri Ol Kampanyası

1 Mayıs'ta başlayan ve 31 Mayıs'a kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA'lı olan kişilier, Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanması durumunda ilgili kartlarıyla 20 Haziran'a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanabilecekler. Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularını Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden gerçekleştiren kişiler kampanyadan faydalanabilecekler.

Garanti Bankası Bonus Kampanyası Mayıs 2023

Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus'un dahil olmadığı kampanya ile ilgili Garanti Bankası detaylı olarak bilgilendirmede bulundu. Kampanyaya ilişkin ayrıntılara erişmek için Garanti Bankası'nın resmi internet sitesi ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri