400 Bin TL Limitli Destek Kredisi Müjdesi! 1 Yıl Boyunca Geri Ödemesiz

Kendi işini kurmak ve büyütmek isteyen kişilere destek olmak için kredi paketleri hayata geçiren Halkbank, söz konusu krediler ile ilgili olarak resmi internet sitesi üzerinden bilgi veriyor. Bu çerçevede, girişimci ekosistemi tarafından...

Kendi işini kurmak ve büyütmek isteyen kişilere destek olmak için kredi paketleri hayata geçiren Halkbank, söz konusu krediler ile ilgili olarak resmi internet sitesi üzerinden bilgi veriyor. Bu çerçevede, girişimci ekosistemi tarafından yakından takip edilen kredilerin kimlere verileceği ve ayrıntıları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Halkbank'ın internet sitesinde yer alan duyuru metni ile birlikte, Cesur Girişimci Kredisi'nin detayları netlik kazandı.

Cesur Girişimci Kredisi

Halkbank'ın açıklamasına göre, üniversitelerin yüksekokul veya fakültelerinden mezun, eğitimini aldığı ve en az 2 yıl deneyim kazandığı iş kolunda kendi iş yerini açmak isteyen veya kendi iş yerini açan 45 yaşını aşmamış girişimciler, Cesur Girişimci Kredisi çerçevesinde finansman alabilecekler.

Cesur Girişimci Kredisi Vadesi

12 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam azami 60 ay vade uygulanabilen kredi için 400 bin TL limit belirlendi. Tıp doktorları, tahlil laboratuvarı kuracak biyologlar, etüt merkezi açacak öğretmenler, diş doktorları, veterinerler, avukatlar gibi meslek gruplarına sağlanacak Cesur Girişimci Kredisi'ne ve diğer girişimci kredileri ile ilgili ayrıntılı bilgilere, Halkbank'ın internet sitesinden ulaşılabilir.

Ekonomi Haberleri