5 LT Ayçiçek Yağı Fiyatı 4 LT Fiyatına Düştü! Görenler Çifter Çifter Aldı

Ayçiçek yağı fiyatları özellikle de geçtiğimiz seneden beri inanılmaz zamlandı. Ayçiçek üretiminin ana vatanı olan Ukrayna'da savaş  sebebiyle üretimin bitme noktasına gelmesi fiyatlara yansıdı. Son zamanlarda yüzde...

Ayçiçek yağı fiyatları özellikle de geçtiğimiz seneden beri inanılmaz zamlandı. Ayçiçek üretiminin ana vatanı olan Ukrayna'da savaş  sebebiyle üretimin bitme noktasına gelmesi fiyatlara yansıdı. Son zamanlarda yüzde yüze yakın zam alan ayçiçek yağı fiyatları vatandaşın cebini yakmakta. Vatandaş ise en uygun ayçiçek yağı fiyatlarını ve hangi markette indirim olduğunu gün gün sorgulamaya devam ediyor. Üretim maliyetlerinin de artması ayçiçek yağına kallavi zam olarak yansıdığı şu günlerde vatandaşın ocaklarını şenlendirecek indirimleri zincir marketler sunuyor. Migros Ayçiçek yağı fiyatlarından indirimi açıkladı. Mağazalardaki rafları boşaltacak öte yandan evlerdeki stokları dolduracak olan Migros indiriminde bu sefer ucuza satılan marka Komili olarak açıklandı.

Migros Ayçiçek yağı fiyatlarına yaptığı gözle görülür indirimde 5 LT Komili marka Ayçiçek yağını 133 TL'den satışa sundu. Ucuz ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşın hızlı olması gerekliliği mevcut iken adeta çifter çifter aldırtan kampanya sadece stoklarla sınırlı. Ve Migros tarafından yapılan açıklamada da stokların tükendiği belirtiliyor.

1 LT, 2 LT, 5 LT Ayçiçek yağı fiyatları araştırılıyor. Her hafta indirimli ürünlerine yenisini ekleyen Migros yeni kampanyasında Ayçiçek yağını indirime eklediklerini duyurdu. 150 TL'nin üzerine satılan Ayçiçek yağı indirimli hali ile 5 LT 133 TL'ye müşteriye sunulacak.

Migros Ayçiçek Yağı İndirimi

Migros yeni kampanyasında Ayçiçek yağı fiyatlarına inanılmaz indirim yaptıklarını belirtti. Mevcut Ayçiçek yağı indirimli fiyatı mağaza kapılarını aşındıracak gibi dururken, indirim için sayılı gün verildi.

Migros Ayçiçek Yağı İndirimi Hangi Gün

Açıklaması yapılan ve raflarda yer alacağı gün merak edilen Migros Ayçiçek yağı indirimli fiyatı ile bugün marketlerde. Belirli bir gün verilmeyen Komili ayçiçek yağı mağaza stoğu bittiği an indirim listesinden kaldırılacak. Siz de geç kalmadan Migros mağazasına giderek 5 LT ayçiçek yağını uygun fiyata alabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri