5 LT. Ayçiçek Yağında İndirim Alarmı Kuruldu! O Saatte Tarihi İndirim Geliyor

Ayçiçek yağı fiyatları son zamanların en çok konuşulan zamları arasında yer alırken, zincir markette sunulan indirim çok dikkat çekiyor

Ayçiçek yağı fiyatları uzun zamandır merakla araştırılıyor. Mutfakların, kızartmaların vazgeçilmezi olan Ayçiçek yağı, geçtiğimiz senelerde zeytinyağının ulaşılamayacak derecede zam alması sonrasında tercih sebebi olmaya başladı. Ayçiçek yağına yapılan bu rağbet, fiyatlara da adeta zam olarak yansıdı. Rusya Ukrayna savaşı sırasında Ayçiçek ana vatanı olan Ukrayna da Ayçiçek stokları tükenmeye yüz tutmuş iken ülkemizde de özellikle Tekirdağ da bulunan Ayçiçek tarlalarında mevcut hastalık fiyatları kat be kat arttırdı.

1 L 2L 4L 5L Ayçiçek Yağı Fiyatları

Mutfakların en çok kullanılanı olan Ayçiçek yağı fiyatları tavan yaparken, vatandaş evlerindeki stoklar tükenmeden indirimli ayçiçek yağı fiyatlarını sürekli araştırıyor. Özellikle de zincir marketler Ayçiçek yağı indirimlerini sık sık yineliyor. Tam da bayram öncesinde evleri misafirle dolup taşacak olan vatandaş, indirimleri kaçırmak istemiyor. 1 L 2L 4L 5L Ayçiçek yağı fiyatları özellikle de bayrama sayılı günler kala araştırma konusu oluyor.

5 L. 134 TL'ye Düştü

Yeni bir indirim bayramın hemen öncesinde başlatıldı. Bu indirimi kaçırmak istemeyen vatandaş belki de cebindeki son parayı da ayçiçek yağı stoğu yapmaya kullanacak gibi duruyor. Yaşana bu kötü gidişata dur demek isteyen market; 5 Litre ayçiçek yağının satış fiyatını 134 TL'ye kadar düşürüyor.

Migros Ayçiçek Yağı Fiyatları

Migros özellikle de ayçiçek yağı indirimleri sürekli olarak yineleyen zincir market olarak bilinirken, 5 litre ayçiçek yağının satış fiyatını 134,75 TL'ye düşürüyor. Migros'un kendi markası olan ve sadece Migros'ta satılan M markası hem ucuzluğu hem de kalitesi ile ilgi odağı olurken, bu kapsamda M marka 5 LT ayçiçek yağının fiyatı dikkat çekiyor. Migros Ayçiçek Yağı 5 L Köşeli Pet 134,75 TL'den Migros Market zincirinde satışta.

Ekonomi Haberleri