500 Bin TL Kredi 60 Ay Vadeyle Sunulacak! Destek Kredisi 6 Ay Geri Ödemesiz Verilecek!

Girişimci kredilerinin kimlere verileceğine ve detaylarına ilişkin ağustosta da birçok kişi araştırmalarda bulunuyor.

Kendi işini farklı sektörlerde kurmak isteyen girişimciler, finansman ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bankaların ticari kredilerine ilişkin araştırmalar yapıyor. Ticari kredilerle beraber, Halkbank’ın girişimci kredileri de birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, farklı sektörlerde iş yapacak olan kişiler için hayata geçirilen kredileri ile ilgili Halkbank açıklama yaptı.

Tekno Girişimci Destek Kredisi

Halkbank, teknoloji sektöründe faaliyet gösteren firmaların mal ve hizmet alımı, maaş ödemesi, kira ödemesi başta olmak üzere işletme giderlerinin, ofis malzemesi/ekipman, yazılım/donanım ve program alımlarının finansmanını karşılamalarına destek olabilmek için Tekno Girişimci Destek Kredisi’ni hayata geçirdi. Söz konusu kredi ile ilgili yapılan açıklamaya göre, krediden faydalanabilmek için aşağıdaki üç kriterden en az birine uymak ve kendi işini kurmak isteyen veya kurmuş olmak gerekiyor.

Bilişim ve Yazılım sektöründe faaliyet gösteren ya da bu sektörde faaliyet göstermek üzere kurulan firmalar, TÜBİTAK, KOSGEB veya Bakanlık gibi kamu kurum ve kuruluşlarının teknoloji odaklı hibe/destek programlarından yararlanmaya hak kazanmış girişimciler ya da Teknoloji Geliştirme Bölgeleri’nde (Teknokent/Teknopark vb.) faaliyet gösteren girişimciler.

Halkbank Girişimci Kredisi

Yazılım, donanım geliştirme, mobil teknolojileri ve uygulamalarının geliştirilmesi gibi özellikle teknolojik ürün/uygulama fikirlerini faaliyete geçirmek isteyen girişimciler için hayata geçirilen Tekno Girişimci Kredisi’nin limiti 500 bin TL olarak belirlendi. Azami 6 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam azami 60 ay vade uygulanabilen krediye dair ayrıntılı bilgi edinmek siteyen kişiler, Halkbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri