500 TL Doğalgaz Yardımı Kartlara Yatırılacak! Doğalgaz Desteği Ne Zaman Ödenecek Açıklandı

Kış mevsimin etkisini her geçen gün göstermeye başlaması ile birlikte, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanacak doğal gaz desteğine dair açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur...

Kış mevsimin etkisini her geçen gün göstermeye başlaması ile birlikte, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanacak doğal gaz desteğine dair açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sosyal yardımdan faydalanan ailelere sağlanacak doğal gaz yardımına ilişkin bilgi verdi. Başkan Yavaş'ın açıklamasının ardından, söz konusu desteğin detayları araştırılmaya başlandı.

Doğalgaz Yardımı Açıklaması

Sosyal medya hesabı üzerinden, sosyal yardımdan faydalanan ailelere sağlanacak doğal gaz yardımı ile ilgili paylaşım yapan Mansur Yavaş ''Çocukların üşüdüğü bir kentte hiçbir kalp ısınamaz. Sosyal yardımlardan faydalanan 180 bin ailemizin Başkent Kartlarına 500’er TL’den toplam 90 milyon TL doğalgaz desteğini 5 Ocak’ta yatırıyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Doğalgaz Yardımı Ne Kadar?

Mansur Yavaş tarafından yapılan açıklamaya göre, doğal gaz yardımı ödemeleri kapsamında 500 TL Başkent Kartlara yatırılacak.

180 Bin Aile Faydalanacak

Söz konusu doğal gaz yardımı ödemesi kapsamında, 180 bin aileye yardım sağlanacak ve toplamda 90 milyon TL doğal gaz desteği yapılacak.

Ekonomi Haberleri