Fiyat Güncellendi! Ekmeğe Zam Yapıldı

Küresel çapta olduğu gibi ülkemizde de enflasyonda artış yaşanırken, söz konusu yükseliş pek çok ürünün fiyatını etkilemeye devam ediyor. Bu kapsamda, yapılan son açıklama ile ekmeğe zam geldiği duyuruldu. Yapılan zam...

Küresel çapta olduğu gibi ülkemizde de enflasyonda artış yaşanırken, söz konusu yükseliş pek çok ürünün fiyatını etkilemeye devam ediyor. Bu kapsamda, yapılan son açıklama ile ekmeğe zam geldiği duyuruldu. Yapılan zam ile birlikte, 4 TL'den satılan halk ekmek, 4.75 TL'ye yükseldi.

Ekmeğe Yüzde 18.75 Zam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden birisi olan BESAŞ'ta, ekmek fiyatlarına zam yapıldı. Son olarak Kurban Bayramı'nda gerçekleşen zamdan sonra, bugün tekrar fiyatlarda artışa gidildi. Gerçekleşen zam ile birlikte, 4 TL'den satılan 400 gram ekmek, 4.75 TL'ye yükseldi.

Yeni Fiyat Uygulamaya Koyuldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan BESAŞ'ta yapılan zam, bugün itibariyle uygulanmaya başlandı. BESAŞ'ın resmi internet sitesinde de 400 gram ekmeğin fiyatı 4.75 TL olarak güncellendi. Yılbaşında 2 TL olan ekmek, sene içinde yapılan dört farklı zam ile birlikte, 4.75 TL'ye yükseldi. Yıl içinde ekmeğe yapılan zam oranı ise yüzde 137,5 oldu.

Ekonomi Haberleri