Aile Destek Paraları Yattı Mı? Aile Destek Paketi Ödemesi Nisan 2023!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek Programı ile 12 ay boyunca dar gelirli vatandaşlara ödeme gerçekleştiriyor. Söz konusu destek ödemesi düşük gelirli hanelerin hesaplarına aktarılırken, nisan ayı ödemeleri de...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek Programı ile 12 ay boyunca dar gelirli vatandaşlara ödeme gerçekleştiriyor. Söz konusu destek ödemesi düşük gelirli hanelerin hesaplarına aktarılırken, nisan ayı ödemeleri de merak ediliyor. Bu kapsamda, nisan ayı Aile Destek Programı ödemesinin tutarı ve Aile Destek Programı ödemesinin ne zaman hesaplara yatacağı araştırılıyor.

Aile Destek Ödemesi Nisan Ne Zaman Yatacak?

Nisan ayı Aile Destek Programı ödemlerinin ne zaman hesaplara yatacağına ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı henüz bir açıklamada bulundu. Nisan ayı ödemelerinin bayramdan önce yatıp yatmayacağı merak edilirken, Bakanlık tarafından gelecek açıklamalar yakından takip ediliyor.

Aile Destek Ödemesi Ne Kadar?

Nisan ayı Aile Destek Programı ödemesi için bekletiş sürerken, destek ödemesinin tutarı da araştırılıyor. Hane içinde kişi başına düşen aylık gelire göre destek ödemesini tutarları şöyle:

450 TL ve altı olanlar: 1.250 TL alacak

450 TL üzeri – 911,15 TL ve altı olanlar: 1.100 TL alacak

911,15 TL üzeri – 1372,30 TL ve altı olanlar: 950 TL alacak

1372,30 TL üzeri – 1833,45 TL’den az olanlar: 850 TL alacak

Ekonomi Haberleri