Aile Yardımı İle Birlikte 14.300 TL Maaş Verilecek! Müjde Resmen Açıklandı

Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz süreçte netlik kazandı. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaşlarının belli olmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili açıklamaları yakından takip...

Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz süreçte netlik kazandı. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaşlarının belli olmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, sendikalar ile belediyeler arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor.

İşçi Maaşı 14.300 TL Oldu

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın maaş zammına dair bilgilendirmede bulundu. Aile yardımı ile birlikte bir işçinin 14.300 TL alacağını duyuran Halil İbrahim Aşgın sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Söz konusu paylaşımda ''Bu güzel günün sözünü vermiştik. Mesai kardeşlerimizin gözleri aydın, maaşları bereketli, varlıkları daim olsun. Biz, büyük ve güçlü bir aileyiz.'' ifadeleri yer aldı.

Maaş Zammı Açıklamaları Geliyor

Belediye personellerinin maaşlarının belirlenebilmesi için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki süreçte, toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi verilecek. Bu çerçevede, maaş zammına dair açıklamalara, gelişmelere ve duyurulara ulaşmak isteyen kişiler, belediyelerin resmi internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri