Akaryakıt Alacaklara Büyük Müjde! Ziraat Bankası Akaryakıt Alımı Kampanyası Başlattı

Ziraat Bankası tarafından akaryakıt alım kampanyası ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayımlandı.

1 Ekim tarihinde başlayan ve 15 Kasım'a kadar devam edecek olan akaryakıt alımı kampanyası ile ilgili Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile açıklamada bulundu. Bu kapsamda, kasım ayı ortasına kadar geçerli olan fırsatın detayları merak edilirken, kampanyada bankkart lira elde edebilmek için yapılması gereken akaryakıt alımı tutarı ve kampanyanın ayrıntıları araştırılıyor.

Ziraat Bankası Kampanyası Ekim 2023

1 Ekim tarihinde başlayan kampanya çerçevesinde bankkart sahipleri anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacakları 500 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamasına 125 TL bankkart lira elde edebilecekler. Akaryakıt alımı yapacak olanlar kampanyadan yararlanabilmek için bankakart mobil veya bankkart.com.tr'den katılım sağlamaları gerekiyor. 125 TL bankkart lira verilen akaryakıt alımı kampanyasına ve Ziraat Bankası’nın güncel fırsatlarına erişmek isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünü ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri