Akaryakıt Alacaklara Görülmemiş Müjde! İş Bankası Akaryakıt Kampanyasını Duyurdu

İş Bankası'nca yapılan açıklamayla beraber kasım ayının ortalarına kadar sürecek akaryakıt alım kampanyasının detayları netlik kazandı.

Ekim ayının ilk günleri itibariyle güncel akaryakıt fiyatlarına dair araştırmalar devam ediyor. Brent petrolün seyrine ve döviz kurlarına göre akaryakıt fiyatlarında değişkenlikler yaşanırken, araç sahipleri de akaryakıt alımı yapmadan önce bankaların güncel kampanyalarına dair araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu çerçevede, ekim ayının ilk günleri itibariyle Ekim ayında geçerli olan güncel akaryakıt alım fırsatları yakından takip ediliyor.

Akaryakıt Alım Kampanyası İş Bankası

15 Kasım tarihine kadar devam edecek olan akaryakıt alımı kampanyası kapsamında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 500 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında yapılacak akaryakıt alışverişinde kullanılmak üzere 110 TL Maxipuan verilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için İşcep’ten ya da Maximum Mobil uygulamasından kampanyalar bölümünde yer alan katıl butonuna tıklaması gerekiyor. Akaryakıt alımı kampanyası ile ilgili ayrıntılı bilgilere erişmek ve İş Bankası’nın ekim ayındaki güncel fırsatlarına ulaşmak isteyen kişiler, İş Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünü ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri