Akbank Hesabı Olana Görülmemiş Müjde! 7000 TL Chip-Para Dağıtılıyor

Akbank 7000 TL'ye kadar açık para sağlanan kampanyaya yönelik resmi internet sitesinden ayrıntılı bilgilendirme yaptı.

6 Temmuz tarihinde başlayan ve 31 Ağustos'a kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde Akbank müşterileri 7000 TL'ye kadar chip-para elde edebiliyorlar. Söz konusu kampanya ağustos sonuna kadar geçerli olduğu için ağustos ayının son günlerine doğru yaklaşırken fırsata dair aşamalar da hız kazandı. Bu çerçevede, 7000 TL'ye varan chip-parayı elde edebilmek için yapılması gerekenler ve kampanyaya nasıl katılım sağlanacağı araştırılıyor. Akbank da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile birlikte merak edilen sorulara ayrıntılı yanıt verdi.

Akbank Chippara Kampanyası

31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan chip-para kampanyası ile ilgili Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, Davet Et Kazan fırsatıyla 6 Temmuz – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında Akbanklı’lar kendilerine özel oluşturdukları davet kodu ile tanıdıklarını mobilden Akbanklı olmaya davet etmeleri durumunda; 6 Temmuz – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında Davet kodu ile ilk kez Akbanklı olan her bir yakını için 100 TL, toplamda 2.000TL chip-para elde edebilecekler. Ayrıca, Akbanklı olup emekli maaşını Akbank’a taşıyan yakınları için 1.000 TL, en fazla 5.000TL chip-para verilecek.

Akbank Ağustos 2023 Güncel Kampanyalar

Yakınlarını Akbank'a davet edenlere 7000 TL'ye varan chip para sağlanırken, Akbank'ın güncel kampanyaları ile ilgili Akbank müşterileri araştırmalar yapmaya devam ediyorlar. 7000 TL chip-para kampanyasına dair detaylı bilgilere erişmek, ağustos sonuna kadar devam edecek olan Akbank'ın kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapmak, geçtiğimiz aylarda başlayan ancak ağustos ayında da süren Akbank fırsatlarına erişmek isteyen kişiler Akbank'ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar bölümünden ayrıntılı bilgi edinebilirler.

Ekonomi Haberleri