Akbank Hesabı Olanlara 1500 TL Chip-Para Veriliyor! Ödülü Almak İçin Şartlar Belli Oldu

Davet Et Kazan kampanyasını 6 Mart'ta hayata geçiren Akbank, kampanyanın 31 Mayıs'a kadar devam edeceğini açıklamıştı. Kampanya çerçevesinde, yakınlarını davet eden kişilere chip-para veriliyor. Akbank müşterileri de kampanyanın...

Davet Et Kazan kampanyasını 6 Mart'ta hayata geçiren Akbank, kampanyanın 31 Mayıs'a kadar devam edeceğini açıklamıştı. Kampanya çerçevesinde, yakınlarını davet eden kişilere chip-para veriliyor. Akbank müşterileri de kampanyanın son günü itibariyle, fırsattan nasıl yararlanabileceği ve chip-paranın kimlere verileceği araştırıyorlar.

Akbank Chip-Para Kampanyası

Akbanklılar, kendileri için özel olarak oluşturdukları davet kodlarıyla tanıdıklarını mobilden Akbanklı olmaya davet etmeler durumunda chip-para kazanabiliyorlar. Davet kodu ile mobilden Akbanklı olan her kişi için 150 TL, toplam 1.500TL chip-para veriliyor. 1.500 TL'ye varan chip-para kampanyası, 6 Mart'ta başladı ve bugün itibariyle sona erecek.

Akbank Mayıs Ayı Kampanyaları 2023

Davet koduyla davet edilen kişiler, 6 Mart – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında davet koduyla mobilden Akbanklı olduktan sonra Akbank Kredi kartı alıp, bu kartı 6 Mart – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında kullandığı takdirde 150 TL chip-para kazanabiliyorlar. 'Davet Et Kazan' kampanyasına ve mayıs ayı itibariyle Akbank'ın güncel diğer fırsatlarına ilişkin detaylı bilgilere erişmek isteyen kişiler, Akbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri