Akbank Müşterileri Dikkat! Akbank Geçtiğimiz Günlerde Duyurdu

Kahramanmaraş merkezli deprem derinden hissedilirken, depremin ardından yaraların sarılması için çalışmalar başladı. Bu kapsamda, bankalar da deprem bölgesinde müşterilerine yönelik açıklamalarda bulunuyorlar. Akbank da depremzedeleri...

Kahramanmaraş merkezli deprem derinden hissedilirken, depremin ardından yaraların sarılması için çalışmalar başladı. Bu kapsamda, bankalar da deprem bölgesinde müşterilerine yönelik açıklamalarda bulunuyorlar. Akbank da depremzedeleri ilgilendiren kararları geçtiğimiz günlerde duyurdu.

Akbank Deprem Bölgesi Yeni Kararlar

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, depremin etkilerinin en fazla hissedildiği Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye illeri ile İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki bireysel ve gerçek kişi ticari müşteriler için; 31 Ağustos 2023 tarihine kadar, müşterilerin deprem bölgesindeki şubelerdeki hesaplarından gerçekleştirecekler havale, EFT, Swift işlemlerinden ve bu şubelerdeki hesaplara yapılan havale işlemlerinden ücret alınmayacak.

Akbank Depremzedeler İçin Düzenleme

Akbank, söz konusu illerde 2023 yılı boyunca bireysel ve ticari kredi kartı ücretleri alınmayacağını belirtti. Çek ve senet işlemlerinden 31 Ağustos 2023 tarihine kadar ücret alınmayacak. Afette POS cihazı zarar gören veya kaybolan Akbanklı iş yerlerinden herhangi bir tahsilat ücreti alınmayacak, 2023 yılı boyunca POS kullanım ücreti tahsil edilmeyecek. Akbank'ın deprem bölgesi için aldığı kararlar ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Akbank'ın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri