Akbank Toplamda 1.500 TL'ye Kadar Geri Ödeme Yapıyor! Akbank Kampanya Son Gün 30 Mayıs 2023

Mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar duyuran ve söz konusu kampanyaları hayata geçiren Akbank, mayıs ayında da kampanyalara dair bilgi veriyor. Akbank'ın güncel kampanyaları pek çok kişi tarafından yakından takip...

Mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar duyuran ve söz konusu kampanyaları hayata geçiren Akbank, mayıs ayında da kampanyalara dair bilgi veriyor. Akbank'ın güncel kampanyaları pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, fırsatların detayları da merak ediliyor. Bu çerçevede, Akbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte, 1.500 TL'ye varan geri ödeme fırsatının ayrıntıları belli oldu.

Akbank Fatura Kampanyası

Akbank'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre, 2 Mayıs'ta başlayan ve 30 Mayıs'a kadar devam edecek olan kampanyadan, Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan yeni müşteriler ile Akbank Mobil uygulaması üzerinden, SMS ile veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile bilgilendirme yapılan Akbanklılar faydalanabilecekler. Kampanya kapsamında, Akbank’tan otomatik ödenen faturalar için aylık 300 TL, 5 ay boyunca 1.500 TL’ye kadar iade alınabilecek. Vadesiz mevduat hesabından ya da Akbank kredi kartından (Axess, Wings veya Free) yeni verilecek otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olan kampanya, 30 Mayıs tarihine kadar sürecek.

Akbank Güncel Kampanyalar 2023

Akbank'ın duyurduğu fatura kampanyasının yanı sıra, Akbank farklı kampanyalara dair de bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Akbank'ın güncel kampanyalarına dair ayrıntılı bilgilere, Akbank'ın internet sitesinden erişilebilir.

Ekonomi Haberleri