Alkol İçenleri Yıkacak Haber! Bir Alkol Grubu Daha Zamlandı

2023 yılı zam haberlerini beraberinde getirdi. 2023'le birlikte pek çok sayıda ürün ve hizmet zamlandı ve zamlanmaya devam ediyor. Son olarak bir zam haberi de alkolden geldi.Yükselen enflasyon ve artan maliyetler nedeni ile her kalemde...

2023 yılı zam haberlerini beraberinde getirdi. 2023'le birlikte pek çok sayıda ürün ve hizmet zamlandı ve zamlanmaya devam ediyor. Son olarak bir zam haberi de alkolden geldi.

Yükselen enflasyon ve artan maliyetler nedeni ile her kalemde yapılan zamlardan alkol de her defasında nasibini alıyor. Alkollü içeceklere tarihi nitelikte bir zam daha geliyor.

'Zam Sağanağı Devam Ediyor'

2023'le beraber alkollü içkilere de zamlar art arda geldi. Yapılan son zammı Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar açıkladı.

Alkole gelecek dev zammı Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.,

2023 yılı için alkollü içki ve sigarada ÖTV zammı yüzde 22.30 olarak belirlenmişti. ÖTV artışına firmaların zammı da eklenince fiyatlar uçuşa geçti. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar sosyal medyadan yeni zammı "Zam sağanağı devam ediyor. Şarap ve şarapbazlı içeceklere zam geldi" ifadeleri ile duyurdu.

Ekonomi Haberleri