Almayan Bin Pişman! Sıfır Clio Fiyatı 376 Bin TL!

Araç fiyatlarına zam geleceğinin söylentisi üzerine hemen herkes tarafından araç almak için harekete geçildi. En son alınan kararla Türkiye’de otomobillerden alınan ÖTV’ler için matrah indirimi uygulandı. Yapılan indirimle...

Araç fiyatlarına zam geleceğinin söylentisi üzerine hemen herkes tarafından araç almak için harekete geçildi. En son alınan kararla Türkiye’de otomobillerden alınan ÖTV’ler için matrah indirimi uygulandı. Yapılan indirimle Yüzde 80 ÖTV dilimine giren pek çok otomobilin ÖTV matrah dilimleri de değişti. Yüzde 45 yüzde 50 yüzde 60 ve yüzde 90 matrah dilimine giren araçlarda ÖTV indirimi yapıldı.

Renault Clio Fiyatı Yerle Bir Oldu!

Gelen ÖTV Matrah indiriminden sonra Renault tarafından fiyat listelerinin tamamı değişiklik gösterdi. ÖTV matrah dilimi artırılınca da araç fiyatları değişti. Bu indirimden de 595 Bin TL’ye kadar tüm otomobiller faydalandı.  Ülkemizde en çok tercih edilen araç markaları arasında yer alan Renault bir modeliyle araç almak isteyenlerin karşısına çıktı. Hal böyle olunca da her zamanki gibi oldukça rağbet gördü. Renault Clio fiyatı 376.000 TL’den satışa sunuldu. Bu aracı aylık taksitli şekilde de alma şansınız bulunmaktadır. Aylık 16.128 TL ödemeyle sahip olacağınız Renault Clio’nun resmi satış fiyatı 376 Bin TL olarak açıklandı.

Clio hem dinamik hatları hem de oldukça dikkat çeken detayları görenleri etkilemeyi başarıyor. Gündüz farları, Pure Vision Full LED farlar ve dikkat çeken detaylarıyla ön plana çıkan Clio 360 derece kamera, aktif acil fren destek sistemi, eller serbest park gibi sürüşe yardımcı teknolojilerle siz de kendinizi en zorlu yollarda bile güvende hissedeceksiniz.

Clio Fiyat Listesi

Renault Clio fiyat listesi arabanın özelliğine göre farklılık göstermektedir. Clio fiyatlarını aylık olarak ödeyebileceğiniz gibi arabayı almak için kredide kullanabilirsiniz. Clio fiyatları:

Renault Clio Joy 1.0 Sce 65 bg: 376.900 TL

Renault Clio Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 507.000 TL

Renault Clio Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 546.000 TL

Ekonomi Haberleri