Altın fiyatları 13 aylık şoku birden yaşadı! O tarihte patlayacak! Kuyumcular yandı!

Altın fiyatları 13 ayın ardından ilk kez böyle sert bir düşüşle karşı karşıya kaldı. Son 2 ayın en düşük seviyesini gören altın fiyatları ons altın düşüşüyle birlikte çakıldı. 974 TL seviyelerini gören gram altının...

Altın fiyatları 13 ayın ardından ilk kez böyle sert bir düşüşle karşı karşıya kaldı. Son 2 ayın en düşük seviyesini gören altın fiyatları ons altın düşüşüyle birlikte çakıldı. 974 TL seviyelerini gören gram altının düşüşü yatırımcıya şoku yaşattı. Fiyatlarda ne yaşanacağını merak eden milyonlarca kişi bu noktada uzman yorumlarına odaklandı ve son gelişmeleri izliyor.

https://edirnejethaber.com/altinda-buyuk-deprem-tunc-satiroglundan-ons-ve-gram-altin-icin-kotu-haber/

Altın fiyatları 13 aylık şoku birden yaşadı. Fiyatlar çakıldıkça çakıldı. Görenlerin nutku tutuldu, böyle düşüş olamaz. Küresel piyasalarda dolar ve euro döviz kurlarında yaşanan son (edirnejethaber.com) değişimleri altın fiyatlarını vurdu. Özellikle doların değer kazanmasıyla birlikte altın fiyatların son 1 yıl 1 ayın en dibini gördü. Yaşanan tüm bu gelişmeler büyük ve küçük yatırımı olan kişileri heyecanlandırırken gözler piyasaların nasıl bir seyirle kapanacağına çevrildi.

TUFAN KOPACAK

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyaltarıyla ilgili "Tufan kopacak" yorumunda bulundu.

FİYATLARI BASKI ALTINA ALIYOR

Mart ayında FED'in aldığı faiz artırma kararıyla birlikte günümüzde kadar gelen 6 aylık süreçte yaşananlar altın fiyatlarını sıkıştırıyor.

GÖZLER FED FAİZ KARARINDA!

Yaşanan bu gelişmelerin ardından şimdi ekonomistler ABD'nin yeni faiz kararını büyük bir merakla bekliyor.

EĞER TEKRAR DÜŞERSE...

FED faiz artırma kararı alırsa altın fiyatlarında tekrar düşüş yaşanacağı ve doların altını baskılayacağı konuşuluyor.

Ekonomi Haberleri