Altın ve gümüş yatırımcılarına kötü haber! İslam Memiş’ten zehir zemberek açıklamalar

Ekonomi ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın ve gümüş alanlara kötü bir haber ile geldi! Altın alıp bu haberi duyanlar dizlerini dövecek…Piyasalarda yaşanan sürekli hareketlenmeler altın ve gümüşün ona fiyatlarındaki değişimi...

Ekonomi ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın ve gümüş alanlara kötü bir haber ile geldi! Altın alıp bu haberi duyanlar dizlerini dövecek…

Piyasalarda yaşanan sürekli hareketlenmeler altın ve gümüşün ona fiyatlarındaki değişimi de ön göremez hale getiriyor. Son zamanlarda altın ve gümüşte yaşanan düşüşe karşı yatırımcı ne yapacağı konusunda piyasayı araştırmaya başladı bile.

Altın ve gümüş fiyatları anlık değişebilir

Piyasalarda bazı düzenlemelerin yaşanabileceğini vurgulayan Piyasa Uzmanı İslam Memiş, Altının ons fiyatı 1.705 dolar, gümüşün ons fiyatı 20,15 dolar seviyelerine kadar gerileme yaşayabilir. Gram altın 1.040 ve gram gümüş 11,80 liradan işlem görüyor. Ani yükselişler yaşanırken ara ara düşüşlerin yaşanabileceğini ön görüyorum, ifadelerini kullandı.

Bu hafta yatırımcı için büyük fırsat

Yaşanabilecek olan düşüşlerin kalıcı olmayacağını belirterek; yaşanacak bir sonraki atak için ons altın fiyatı 1.815 dolar, gram altın fiyatı ise 1.090 lira. Gümüşün ons fiyatında 24 dolar, gümüşün gram fiyatında 14-16 lira aralığına özellikle dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Yani elinde doları olanlar altın ve gümüşe çevirebilmek için bu haftayı itina ile takip etmelidir.

Ekonomi Haberleri