Altında büyük deprem! Tunç Şatıroğlu'ndan ons ve gram altın için kötü haber

Yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başaran altın fiyatlarındaki artışlar kişilerin yatırımlarını değerlendiriyor. Ekonomi yorumları ile çok fazla takipçisi bulunan başarılı ekonomi yazarı Tunç Şatıroğlu altın ile...

Yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başaran altın fiyatlarındaki artışlar kişilerin yatırımlarını değerlendiriyor. Ekonomi yorumları ile çok fazla takipçisi bulunan başarılı ekonomi yazarı Tunç Şatıroğlu altın ile ilgili yeni yorumlarını takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor.

https://edirnejethaber.com/en-yuksek-reel-getiri-altinda/

Fiyatlar Artış Gösteriyor!

Tunç Şatıroğlu tarafından altın fiyatlarına dair acıkmalar peş peşe gelmeye başladı. Şatıroğlu yakın bir zaman dilimi içinde altın fiyatlarındaki yükselişin devam edeceğini dile getirdi. Yükselişin kaynağının döviz kurunda yaşanan olumsuz gelişmeler olduğu ön plana çıkan haberler arasında bulunuyor. Döviz kurunda yaşanan olumsuz gelişmeler özellikle döviz kurunda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarını artıran en önemli olgular arasında biliniyor.

Tunç Şatıroğlu son günlerde yapmış olduğu başarılı altın tahminleriyle ön plana çıkmayı başarıyor. Ünlü analizci yapmış olduğu tahminlerle dikkatleri üzerine (edirnejethaber.com) çekmeyi başarıyor. Tunç Şatıroğlu altın fiyatlarının gelecek günlerde %35 oranında değerleneceğini dile getirdi. Böylelikle çeyrek altın fiyatlarının 2000 TL bandına gelmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor.

Dev Yükseliş Bekleniyor!

Bununla beraber gram altın fiyatlarının da bu süreçte 1500 TL bandında yükselmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Altın fiyatlara olan ilginin artmasıyla kişilerin altınlara olan ilgisi artmış durumdadır. Tunç Şatıroğlu tarafından yapılan açıklamalarda yıl sonuna doğru altın fiyatlarının daha çok yükselmesi beklenen gelişmeler arasında yer almaya devam ediyor.

Altın fiyatlarının yükselmesi her geçen gün yatırımcıların iştahını daha çok kabartıyor. Özellikle altın fiyatlarının artışında rol oynayan en önemli faktörlerden birisi de FED faiz kararlarının yüksek yönde enflasyon verilerinde açıklanması olarak ön plana çıkıyor. Faiz kararlarının yüksek düzeylerde olması kişilerin altın yatırımlarını değerlendiren en önemli faktörler arasında bulunuyor

Bu süreçte tam altın fiyatlarını da 8000 TL bandına yükselmesi beklenen gelişmeler arasında ilk sıralarda yer almayı başarıyor. Atın fiyatlarının gelecek günlerde de artması bekleniyor.

Ekonomi Haberleri