Araç Sahiplerine Kötü Haber! Akaryakıtta Çifte Zam

Önceki hafta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sebebi ile akaryakıt fiyatları için zam iptal edilmişti. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,11 TL, motorin grubunda 1,21 TL zam yapıldı. Peki zam sonrası...

Önceki hafta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sebebi ile akaryakıt fiyatları için zam iptal edilmişti. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,11 TL, motorin grubunda 1,21 TL zam yapıldı. Peki zam sonrası benzin ve motorin (mazot) fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? 14 Şubat güncel akaryakıt fiyatları nasıl? İşte yanıtı...

Akaryakıt fiyatları döviz kurundaki oynaklık ve brent petrol fiyatlarındaki hareketliliğe göre değişim göstermeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarındaki zam ve indirim haberleri araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde akaryakıta gelecek zam Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sebebi ile bu zamlar iptal edilmişti. Önceki gece ise fiyatlar yeniden değişti.

Bugünden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,11 TL, motorin grubunda 1,21 TL fiyat artışı meydana geldi. Sektör temsilcileri zammın iptal edilmesini bekliyordu. Ancak tabelalar bugün yeni zamlı fiyatları araç sahiplerine yansıttı.

Güncel Akaryakıt Fiyatları Nasıl?

Akaryakıt fiyatları il ve ilçelere göre değişiklik gösteriyor. Üç büyükşehirde akaryakıt fiyatları şu şekilde:

İSTANBUL

Benzin: 20,89 TL

Motorin: 21,25 TL

ANKARA

Benzin: 21,14 TL

Motorin: 21,49 TL

İZMİR

Benzin: 21,06 TL

Motorin: 21,56 TL.

Ekonomi Haberleri