Araç Sahiplerine Kötü Haber! Motorine Bir Zam Daha

Akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik, brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki yükselmeler nedeni ile devam ediyor. Vatandaşlar benzin ve motorine gelen güncel zamları takip ediyor. Tüm vatandaşları ilgilendiren akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik, brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki yükselmeler nedeni ile devam ediyor. Vatandaşlar benzin ve motorine gelen güncel zamları takip ediyor. Tüm vatandaşları ilgilendiren akaryakıt fiyatları ile ilgili bir kez daha zam haberi geldi.

Motorine 3 Günde 3 Zam Yapılmıştı

Vatandaşlar indirim beklerken geçtiğimiz günlerde motorine 3 gün içince üç zam yapılmıştı. Motorin zamlarının toplamı 3 günde 4 lirayı aştı. Motorine gelen zamlar fiyatlar 27 lira seviyesinin üzerine yükseldi.

Dolar/TL ve küresel petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmaların akaryakıta etkileri devam ediyor. Motorine son günlerde gelen zamlara bir yenisi daha eklendi.

Motorine Ne Kadar Zam Gelecek?

Motorinde bu geceden itibaren 1 lira 39 kuruşluk zam bekleniyor. Bu zam ile beraber motorinin fiyatı 28 lira 50 kuruşa yükselecek.

Önceki hafta motorine önce 1 lira 10 kuruş, daha sonra 1 lira 38 kuruş, en sonda 1 lira 53 kuruş zam yapılmıştı.

Ekonomi Haberleri