Araç Sahiplerine Müjde! Akaryakıta Çifte İndirim Geldi

Akaryakıt fiyatları, araç sahipleri tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma devam ettiği için akaryakıt fiyatlarında da zam ya da indirim haberleri peş peşe geliyor.Önceki hafta...

Akaryakıt fiyatları, araç sahipleri tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma devam ettiği için akaryakıt fiyatlarında da zam ya da indirim haberleri peş peşe geliyor.

Önceki hafta benzin ve motorinin litresine yapılan zamdan sonra fiyatlar yine değişti. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere akaryakıta yeni bir indirim uygulandı. İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Güncel Akaryakıt Fiyatları Nasıl?

Araç sahipleri, akaryakıt fiyatlarında yapılan değişiklikleri yakından takip ediyor. Motorine 77 kuruş, benzine ise 61 kuruşluk indirim geldi.

Önceki hafta yapılan 1,7 liralık zamdan sonra litresi ortalama 22,80 TL’ye yükselen motorin 77 kuruş geriledi. Böylece son indirimden sonra benzin litre fiyatı ortalama 17,92’ye, motorin ise 22,03 TL’ye geriledi.

Ekonomi Haberleri