Araç Sahiplerine Son Dakika Duyurusu! Akaryakıt Fiyatları Değişiyor! Motorine Yine İndirim Yapıldı

Sektör temsilcileri tarafından yapılan duyuru kapsamında bu gece yarısından itibaren geçerli olmak kaydıyla motorin fiyatlarına indirim yapılacağı duyuruldu. Yapılacak indirimden sonra yolculuk yapacak kişiler bir nebze nefes alacak....

Sektör temsilcileri tarafından yapılan duyuru kapsamında bu gece yarısından itibaren geçerli olmak kaydıyla motorin fiyatlarına indirim yapılacağı duyuruldu. Yapılacak indirimden sonra yolculuk yapacak kişiler bir nebze nefes alacak. Son zamanlarda brent petrol fiyatlarıyla ilgili dalgalanma devam ederken benzin ve motorin fiyatlarında indirim ve zam haberleri art arda gelmektedir. Son zamanlarda motorine üst üste gelen zamlardan sonra indirim gelmesi hemen herkesin yüzünü güldürmeye yetti. Bu gece yarısından itibaren tabelaya yansıyacak şekilde motorine 70 kuruş indirim yapıldığı duyuruldu.

Artık EPGİS Fiyat Paylaşmıyor!

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu tarafından daha önce benzin, motorin ve LPG fiyatlarına gelen değişimleri açıklayan EPGİS tarafından daha önce suç duyurusu yapıldığı için artık paylaşım yapmıyor. Dava süreci sonuçlanana kadar da akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikleri vatandaşlarla paylaşmayacak olan EPGİS tarafından paylaşım yapılmaması araç sahiplerinin dikkatini çekse de gelen zam ve indirim haberleri de güvenilir kaynaklardan gelmektedir.

Motorine 70 Kuruş İndirim

Sektörün güvenilir kaynaklarından aktarılan bilgiler kapsamında motorin fiyatlarına indirim yapıldığı duyuruldu. Kasım ayında sürekli zam haberiyle gündeme gelen motorine bu gece 12 den itibaren geçerli olmak kaydıyla indirim yapıldığı duyuruldu. Edinilen bilgilere göre motorine bu gece yarısından itibaren 70 kuruşluk indirim gelmesi beklenirken, benzinde henüz bir indirim haberi olmadığı öğrenildi.

Akaryakıt Fiyatları Ne Durumda?

Akaryakıt fiyatları gelen zam ve indirim haberlerinden sonra yine değişecek. Bugün gelecek indirimle beraber motorin fiyatı benzin fiyatına neredeyse yaklaştı. Güncel akaryakıt fiyatları:

İstanbul

Motorin: 23,61 TL

Benzin: 20,16 TL

Otogaz-LPG: 10,46 TL

Ankara

Motorin: 23,73 TL

Benzin: 20,33 TL

Otogaz-LPG: 10,78 TL

İzmir

Motorin: 23,80 TL

Benzin: 20,34 TL

Otogaz-LPG: 10,49 TL

Gelen indirimle beraber İstanbul’da motorinin litresi 22 lira 91 kuruş, Ankara’da 23 lira 8 kuruş, İzmir’de ise 23 lira 15 kuruştan satışa sunulacak.

Ekonomi Haberleri