Araç Sahiplerini Yıkan Haber! Akaryakıta Zam Geliyor

Döviz kurlarındaki yükseliş ve brent petrolün varil fiyatında yaşanan artışlar nedeni ile akaryakıt fiyatları da değişmeye devam ediyor. Brent petrol fiyatlarında ve döviz kurlarındaki değişimler motorin ve benzine bazen indirim...

Döviz kurlarındaki yükseliş ve brent petrolün varil fiyatında yaşanan artışlar nedeni ile akaryakıt fiyatları da değişmeye devam ediyor. Brent petrol fiyatlarında ve döviz kurlarındaki değişimler motorin ve benzine bazen indirim bazen de zam olarak yansıyor. Vatandaşlar kurlar ve brent petroldeki fiyat değişimini motorin ve benzine gelecek indirim ve zamlar için bile takip ediyor.

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine zam gelmesi bekleniyor. Benzin fiyatlarına 84 kuruş zam yapılacağı ifade edildi.

Edirne’de Güncel Akaryakıt Fiyatları

İl ve ilçelere göre akaryakıt fiyatları değişiklik gösteriyor. Edirne’de de benzinin litre fiyatı 18.87 TL; motorinin litre fiyatında ise 22.35 lira olarak kaydedildi.

Uluslararası piyasalarda ürün fiyatlarında artış yaşanıyor. Sektör kaynakları bu durumun zam olarak yansıyacağını belirterek "Bu geceden geçerli benzine 84 kuruş zam hesaplanıyor" ifadelerini kullandı.

Ekonomi Haberleri