Araç Sahiplerinin Beklediği Müjde Geldi! Akaryakıta İndirim Yapıldı

Motorin ve benzin fiyatları araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar yaşanmaya devam ederken geçtiğimiz gün motorine indirim yapılacağı duyuruldu. Geçtiğimiz gün yapılan son açıklamaları...

Motorin ve benzin fiyatları araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar yaşanmaya devam ederken geçtiğimiz gün motorine indirim yapılacağı duyuruldu. Geçtiğimiz gün yapılan son açıklamaları incelediğimizde motorine indirim geleceği öğrenilmişti.

Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika haberleri büyük bir merakla bekleniyor. Hem petrol hem de dolar kuru ile yön bulan fiyatlarda indirim ve zam haberleri gündemdeki yerini koruyor.

Benzin ve motorin fiyatlarındaki dalgalanma devam ediyor. Motorin fiyatı için beklenen indirim geldi. Gece yarısından itibaren motorin fiyatları indirimli satılıyor. Peki motorin litre fiyatı ne kadar? İşte yanıtı...

Motorinde İndirim Kesinleşti

Akaryakıt fiyatlarında beklenen motorin indirimi yapıldı. Motorin fiyatları 2 Şubat Perşembe gününden itibaren depolara indirimli dolacak.

Benzin ve motorin fiyatlarında dalgalanma sürüyor. Motorine 2 Şubat Perşembe gününden itibaren indirim bekleniyordu. Motorin fiyatı indirim kesinleşti.

Akaryakıt sektörü kaynakları, motorin fiyatları için gece yarısından itibaren 1 lira 2 kuruş indirim yapıldığını ifade etti. İndirim pompa satış fiyatlarına yansıyacak.

Güncel Akaryakıt Fiyatları Nasıl?

İl ve ilçelere göre değişiklik gösteren akaryakıt fiyatlarından motorinin ortalama litre fiyatı 22,39 TL’den depolara doluyor.

Benzinin litresi ise ortalama 21,08 TL’den satılıyor.

Ekonomi Haberleri