Araç Sahiplerinin Yüzü Gülecek! Akaryakıta Çifte İndirim Geliyor

Motorin ve benzin fiyatlarına brent petrol ve dolardaki yükselişin ardından aynı gün büyük zam yapılmıştı. Akaryakıt sektörü temsilcilerinden edinilen bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına...

Motorin ve benzin fiyatlarına brent petrol ve dolardaki yükselişin ardından aynı gün büyük zam yapılmıştı. Akaryakıt sektörü temsilcilerinden edinilen bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına indirim geliyor.

Benzin ve motorin fiyatlarındaki hareketlilik sürüyor. Brent petrol ve dolardaki değişkenlik yurdumuzdaki tüm sürücüleri ilgilendiren akaryakıt fiyatlarını direkt etkiliyor.

En son olarak, 14 Şubat'ta, hem benzin hem de motorin grubuna zam gelmişti. Benzin grubuna 1 lira 11 kuruş, motorin grubuna da 1 lira 21 kuruş zam yapılmıştı. Akaryakıt sektör temsilcilerinden edinilen son dakika bilgilerine göre bu gece yarısı benzin grubunda indirim uygulanacak.

Gece yarısından itibaren geçerli olacak benzin grubunda 48 kuruş indirim yapılacak.

Güncel Akaryakıt Fiyatları Şöyle:

İl ve ilçelere göre benzin ve motorin fiyatları şu şekilde; benzin 21,03 TL'den satılıyorken, motorin 21,30 TL'den depolara doluyor.

Ekonomi Haberleri