Araç Satışlarında 'Deprem' Güncellemesi! Araba Satış İlanları Dikkat Çekti

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından Sahibinden.com’da deprem başlığı altında çok sayıda ilan açıldı. Kimi vatandaş ilanlarda satıştan vazgeçerken kimisi de acil satış duyurusunda bulundu.Asrın felaketi olarak...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından Sahibinden.com’da deprem başlığı altında çok sayıda ilan açıldı. Kimi vatandaş ilanlarda satıştan vazgeçerken kimisi de acil satış duyurusunda bulundu.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem faciası sonrası Sahibinden.com adlı internet sitesinde ikinci el araba satılan alanda bir çok depremle alakalı ilanlar yer aldı.

Maddi Yardım İçin Harekete Geçildi

Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem 10 ilde yıkıma sebep olurken şimdiye dek yaklaşık 20 bin insanın yaşamını yitirdiği ifade edildi. Tüm Türkiye, yaşanan bu yıkıcı hadisenin yaralarını sarmaya çalışırken vatandaşlarda bölgeye maddi yarım için harekete geçti.

Sahibinden.com adlı internet sitesinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden sonra çok sayıda ilanın başlığı güncellendi. Depremden etkilenen vatandaşa yardım için arabasını satmaya çalışırken deprem bölgesinde bulunan ve şuan için arabalarının içinde yaşam mücadelesi veren vatandaşlar da aracının satışını durdurmak zorunda kaldı.

İşte Araç Satış İlanları:

Ekonomi Haberleri