Asgari Ücret Desteği Arttırıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret desteğini 400 liraya çıkarma kararı aldıklarını dile getirdi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşma yaptı. Birçok müjdeyi duyuran Cumhurbaşkanı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret desteğini 400 liraya çıkarma kararı aldıklarını dile getirdi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşma yaptı. Birçok müjdeyi duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, artışlara ilişkin açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıklamaları Şu Şekilde:

''Elbette yeni müjdeleri kamuoyuyla paylaşmayı da sürdüreceğiz. Kabine ve grup toplantıları başta olmak üzere milletimizin huzuruna çıktığımız her hükümet ve parti programımız bir eser hizmet şöleni şeklinde geçmektedir. Özellikle küçük işletmelerimizin bu yükün altından daha kolay kalkmalarını asgari ücret desteğini 400 liraya yükseltme kararı aldık."

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30'a çıkardıklarını da duyurdu. Böylece, en düşük emekli maaşı 5 bin 500 TL oldu.

Ekonomi Haberleri